Să ai o profesie pe plac și totodată solicitată pe piața muncii este un succes în viață. Școala Profesională, or. Soroca și-a deschis larg ușile pe 17 și 18 aprilie, pentru toți absolvenții instituțiilor de învățământ din Soroca și alte raioane, pentru a-i familiariza cu oferta educațională și cu perspectivele pe care le vor avea viitorii elevi ai școlii.

Directorul instituției gazdă, Ivan Luța, a invitat pe toți oaspeții să viziteze sălile de clasă, laboratoarele, atelierele, biblioteca și cantina. Le-a prezentat informații curioase despre trecutul și prezentul instituției, unde au obținut o profesie peste 6000 de absolvenți. ”Elevii au oportunitatea ca pe parcursul anilor de studii să facă cunoștință directă cu angajatorii. Avem contracte de colaborare aproape cu toți agenții economici din localitate”, a mai menționat directorul, enumerând multiplele oportunități și beneficii pe care le pot avea elevii școlii profesionale, printre care se mai include bursă lunară și cămin pentru fete.

Curioși, oaspeții au invadat liber în toate încăperile școlii și s-au arătat încântați și surprinși de condițiile, echipamentul modern și mediul interesant din instituție. Pentru potențialii elevi și părinții acestora s-au organizat întrevederi cu cadrele didactice, maiștrii profesioniști, pentru a afla răspunsuri la toate întrebările invitaților.

citat din:
http://ziarulnostru.info/…/ziua-usilor-deschise-la-scoala…/…

”Ziua Ușilor Deschise”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *