Absolvenții noștri organizează activitatea de producție culinară, îndrumă, supraveghează și controlează activitatea profesională și de aplicare a normelor igienico-sanitare; răspunde de calitatea și cantitatea preparatelor; însușesc și practică formele de servire modernă, specifică profilului unității; ridică permanent nivelul de pregătire profesională și cultural-educativă. Elevii, în cadrul programului de studiu, obțin abilități și competențe în vederea executării lucrărilor de preparare a produselor culinare după diferite rețete –  cu specific național, zonal și internațional; de prelucrare  primară a materiei prime; de porționare a preparatelor culinare și elaborarea  listelor  meniu. 

3 comentarii la „Bucătar – Chelner

    • februarie 8, 2021 la 9:10 pm
      Legătură permanentă

      Buna ziua, as dori sa știu pina la ce vârstă se poate de înscris la cursuri? Multumim.

      Răspunde
      • februarie 9, 2021 la 9:24 am
        Legătură permanentă

        Cursuri de scurtă durată nu se organizează.
        La formarea profesională cu durata de studii de 2 și 3 ani nu avem limită de vărstă.
        Pentru a beneficia de studii în bază bugetară trebuie doar să aveți certificatul de absolvire gimnazial sau licil.
        Dacă ați absolvit anterior oricare curs de formare profesională puteți beneficia de o altă formare profesională în bază de contract.

        Răspunde

Lasă un răspuns la Dorina Țurcan Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *