Absolvenții noștri organizează activitatea de producție culinară, îndrumă, supraveghează și controlează activitatea profesională și de aplicare a normelor igienico-sanitare; răspunde de calitatea și cantitatea preparatelor; însușesc și practică formele de servire modernă, specifică profilului unității; ridică permanent nivelul de pregătire profesională și cultural-educativă. Elevii, în cadrul programului de studiu, obțin abilități și competențe în vederea executării lucrărilor de preparare a produselor culinare după diferite rețete – cu specific național, zonal și internațional; de prelucrare primară a materiei prime; de porționare a preparatelor culinare și elaborarea listelor meniu.
Vor fi plasate luni de dimineață
Buna ziua, as dori sa știu pina la ce vârstă se poate de înscris la cursuri? Multumim.
Cursuri de scurtă durată nu se organizează.
La formarea profesională cu durata de studii de 2 și 3 ani nu avem limită de vărstă.
Pentru a beneficia de studii în bază bugetară trebuie doar să aveți certificatul de absolvire gimnazial sau licil.
Dacă ați absolvit anterior oricare curs de formare profesională puteți beneficia de o altă formare profesională în bază de contract.
Citi ani înveți de profesia bucătar?
termenul de școlarizare pentru meseria de bucătar este de 3 ani