Absolvenții noștri monitorizează și controlează procesul tehnologic în industria alimentară, evaluează calitatea produselor conform standardelor existente, aplică reguli de igienă și siguranță alimentară; implementează cerințele specifice standardelor de tip ISO. În cadrul programului de studiu elevii obțin competențe necesare pentru a activa în toate ramurile industriei alimentare în calitate de controlori ai proceselor tehnologice; controlori ai calității materiei prime; controlori ai produselor la etapele de prelucrare și chimiști în secția de producere.

Loading

3 comentarii la „Controlori Produse Alimentare

  • februarie 9, 2021 la 9:25 am
    Legătură permanentă

    Cursuri de scurtă durată nu se organizează.
    La formarea profesională cu durata de studii de 2 și 3 ani nu avem limită de vărstă.
    Pentru a beneficia de studii în bază bugetară trebuie doar să aveți certificatul de absolvire gimnazial sau licil.
    Dacă ați absolvit anterior oricare curs de formare profesională puteți beneficia de o altă formare profesională în bază de contract.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *